Bedrijven catagorieen

Tips over bedrijven op de Veluwe

Pannekoekhuis Ugchelen

Pannekoekhuis Ugchelen

Auteur: SuperUser Account/woensdag 7 maart 2018/Categorieën: Apeldoorn & Ugchelen, Cafe's & restaurants, Arrangementen mogelijkheden Tandemvehuur Apeldoorn

Waardeer dit artikel:
Geen waardering

 't Pannekoekhuis Ugchelen is een sfeervolle restaurant gelegen in een bosrijke omgeving midden op de Veluwe waar diverse wandel- en fietsroutes mogelijk zijn.

Ook een bezoekje aan de Ugchelse Boswachterij, de Koppelsprengen, de schaapskudde op de Hoogbuurlose heide of de bekende apeldoornse attracties, zijn zeer goed te combineren met een bezoek aan ons pannenkoekrestaurant.

De menukaart is zeer uitgebreid met een keuze uit meer dan 180 verschillende pannenkoeken.

Wilt u een eenvoudige pannenkoek of misschien een geflambeerde pannenkoek? Bij ons is alles mogelijk, want door de vele verschillende soorten is er keuze voor iedereen, zoet, hartig of zelfs vegetarisch.

Voor de kleine gasten zijn er kinderpannenkoeken en speciale kinderarrangementen voor bijvoorbeeld een kinderverjaardagen. Er is ook een speelruimte met diverse speeltoestellen, dus de kinderen zullen zich niet vervelen!

Voor degene die hun pannenkoek liever thuis opeet, hebben wij meeneempannenkoeken met gratis stroop en suiker in speciale meeneemwarmhoudverpakking.

't Pannekoekhuis Ugchelen is landelijk erkend door de Vereniging van Erkende Pannekoekenrestaurants. 

Het 't Pannekoekhuis Ugchelen is ook één van de mogelijkheden die Tandemverhuur Apeldoorn kan bieden als aansluitend op een Tandem rit. Tijdig registreren is dan wel nodig afzeggen wegens slecht weer is niet mogelijk!

AdresHoenderloseweg 50
Postcode7339 EJ
PlaatsUgchelen
Telefoon nummer055 541 82 11
Print

Aantal keer bekeken (1870)/Reacties (0)

Meer links

Alsjeblieft login or register Om Reactie te plaatsen.

Theme picker